Eliasbåten var naturlig nok den
mest besøkte aktiviteten

Aktivitetene ble styrt av Redningsselskapets frivillige, og Eliasbåten var naturlig nok den mest besøkte aktiviteten.

Logene har lagt opp til salg av grillmat,  kaffe, kaker, vafler og saft.  Det var høy aktivitet fra åpningen til slutt.

Et viktig bidrag til økonomien i dette, er loddsalget.  I år var den en flott havkajakk som 1ste premie og hele 6 gavekort fra Fiskebrygga (på hver kr 500,-).

-        Det viktigste med dette arrangementet er selvsagt å få inn midler til Landssaken, sier prosjektleder Henry Vetås.  – Men det er også en utrolig viktig sideeffekt av dette arbeidet, fortsetter han.   Ved å engasjere alle logene i byen, skapes et fellesskap som vi ikke ville ha mulighet til ellers.  Alle er engasjert fra alle loger og det jobbes over tid med å gjøre arrangementet best mulig.

Fellesskap og begeistring er viktige inspirasjonskilder til logenes arbeid både innad som utad.  Skal vi rekruttere nye medlemmer, må vi ha engasjerte, begeistrede medlemmer som står på og viser at her trives vi i fellesskapet.

-        Dette er et artig arrangement som vi støtter 100%, sier Redningsselskapets distriktsansvarlig på Sørlandet,  Halvor Rismyr.   Det er ikke vanskelig å få frivillige til å delta på arrangementet hverken med rigging av telter eller å betjene de ulike aktivitetene.   Og vi gleder oss til å få besøk av RS Odd Fellow III til mai neste år.  Da blir det stor fest, avslutter Rismyr.

Det var andre året at logene i Kristiansand gjennomfører Åpen Dag i Marviga.  Nå er vi spent på hva det økonomiske resultatet blir -  men bedre enn i fjor må være målet.


Knuter

Kafèsalg

Loddsalg og god prat