Pengene som kom inn går i sin helhet til Landssaken, Det Norske Redningsselskapet, for å finansiere den nye redningsskøyta vi håper blir hetende «Odd Fellow III».

Under kyndig ledelse av Auksjonarius og bror Kjell O. Martinsen, var det fire historiske fotografier, en statue og trettifem malerier/litografier/akvareller som gikk under hammeren. Utropsprisene lå fra kr. 50, til kr. 1800, og alle bildene var taksert av kunstkritiker og bror Per Christensen.

Det var NUA-Nevnd for Utadvendt Arbeid, med bror Hans O. Krugerud i spissen, som stod for planlegging og gjennomføring av den strålende auksjonen, og alt som gikk under hammeren var donert av loge nr. 51 Foldens brødre.

Over tretti kunstnere var representert, blant annet Mosse kunstnerne Chr. Stenersen, K.V. Anstensen, Ebba Ryst, Lise Lunde Pedersen, bror Tom Arne Evensen og Bjørn H. Larsson, og i tillegg var det også med en trykkakvatint av Ferdinand Finne, som for noen ble ett av flere store «varp» under denne strålende aktiviteten.

Odd Fellow har lang tradisjon med å støtte humanitære organisasjoner, og dette er den tredje båten vi er med på å finansiere for Det Norske Redningsselskapet.

Med bra oppmøte og godt humør ble det med nestekjærligheten høyt hevet, solgt for i overkant av kr. 19.000,- som i sin helhet går til Det Norske Redningsselskapet.

En stor takk til brødrene som bidro med alt i fra ide, kreativitet, deltagelse og arbeidskraft.