I tindrende solskinn ankom Odd Fellow III Larvik havn

Se fotoalbum fra ankomst Larvik havn.

I tindrende solskinn ankom Odd Fellow III Larvik havn sammen med landets eldste redningsskøyte RS 2 Haugesund og RS 146 Stormbull.

Kortsesjen ble møtt med salutt fra Tollerodden ved Tordenskiods soldater som igjen ble besvart med salutt fra RS 2 Haugesund. En staselig mottagelse av den nyeste og eldste redningsskøyte i Norge!

Vel forstøyd innledet Den kongelige norske marines musikkorps arrangementet med feiende marsjer.'

Arrangementsansvarlig og konferansier Eks Storrepresentant Ole Peder Eikenes ønsket velkommen orienterte om aftenens folkefest og skøytefest ved Østre Brygge i Larvik.

Kortsesjen ble møtt med salutt fra Tollerodden ved Tordenskiods soldater som igjen ble besvart med salutt fra RS 2 Haugesund

Direktør Sjø Ronny Pedersen i Redningsselskapet innledet med en tale hvor han bl.a. beskrev samarbeidet med Odd Fellow Ordenen og takket for den store gave som er blitt gitt i forbindelse med Odd Fellow Ordenens 200 års jubileum.

Stor Sire Morten Buan holdt deretter sin tale om Odd Fellow Ordenen og samarbeidet med Redniingsselskapet.

Åpningstale ved Direktør Sjø Ronny Pedersen og hovedtale ved Stor Sire Morten Buan

Ordføer i Larvik kommune Rune Høiseth fortalte om byens Colin Acher tradisjon og ønsket Odd Fellow III lykke til videre på sin ferd.

Unge Rebecca Nøsterud sto for arangementets store kunstneriske innslag. Hun spilte Alexander Rybaks Fairytail og et par stykker fra Cardsas fystinnen med en framførelse i verdensklasse som imponerte de framøtte tilskuere.

Avslutningsvis underholdt Telemark Odd Fellow kor med sanger mens det var mulighet for de frammøtte i komme ombord for å se den nye redningsskøyta.

Unge Rebecca Nøsterud Isaksen sto for arangementets store kunstneriske innslag

Det var mange som hadde lyst til å se den nye redningsskøyta.
Her kan du lese spesifikasjonene til Odd Fellow III.

RS 2 Haugesund fikk også besøk av mange skuelystne.

Det var mange som hadde lyst til å se den nye redningsskøyta

Motorykkelklubben Odd Fellow Riders hadde også tatt turen til Larvik for å være med på festivitasen i forbindelse med signingsferdens ankomst Larvik havn.

Motorykkelklubben Odd Fellow Riders hadde også tatt turen til Larvik for å være med på festivitasen i forbindelse med ankomst Larvik havn