Bror Stor Sire og leder Sissel Lundvall

Et utvalg gjester med leder og Stor Sire

Hyggelig festmåltid

Leder og nestleder sammen med kommunens representanter

Over 60 deltakere, medlemmer med ledsagere, var tilstede, - inkludert Stor Sire Geir Småvik m frue, som kastet ekstra glans over jubileet.

Dette ble en fin markering, der vi startet i et møterom med Festloge 2.
Deretter ble vi samlet i festlokalene for å overvære et høydepunkt.
OF klubben CB har nemlig et humanitært prosjekt gående i Alfas del Pi kommune, der de samler inn penger til en matbank som hjelper de aller fattigste i Alfas kommune, Asociacion Voluntariado Social, Matbanken.
Fortrinnsvis med matvarer, men også klær og andre ting. De som får hjelp er både barnefamilier og eldre, de fleste spanjoler, men også noen utlendinger.

OF klubben ved leder Sissel Lundvall, delte ut 1500 euro til representanter fra kommunen, med lovnad om ytterligere 500 euro før jul. Dette var årets jubileumsgave. Dette ble satt stor pris på av kommunen og de lovpriste dette tiltaket som svært verdifullt, og avgjørende for de som får denne hjelpen.
Kommunen bidrar også her med 15 000 euro pr år, og Røde Kors bidrar også.
OF klubben har bidratt med 500 euro to ganger i året fra høsten 2019.

Etter denne seansen ble det invitert til festmiddag. Her benket vi oss rundt fint pyntede bord, og fikk meget god mat og tilhørende drikke.
Bror Stor Sire Geir Småvik holdt en fin tale og rettet stor takk til medlemmene i OF klubben for sitt humanitære tiltak.
Han satte stor pris på å være tilstede i denne anledning.
Leder i OF klubben, Sissel Lundvall holdt en fin tale der hun tok oss med igjennom noe av historien og de aktiviteter klubben driver med.
Hun satte stor pris på at noen gjester fra Norge hadde kommet nedover kun i denne anledning.
Alle koste seg videre utover en god stund.

Eks DSS Johnny Lund