Stafetten symboliserer at kreften er ein kamp 24/7.

Stafetten varte i 24 timer, og målet var å samle inn penger til kreftforskning. Samtidig som ein samler inn penger, ville ein også hedre dei som kjemper kampen mot kreft, og minnes dei som har mistet livet til sjukdommen.

Logene i Odda: loge nr. 49 Hardanger og Rebekkaloge nr. 55 Margrethe hadde felles påmelding og felles stafett.

Sjølv om det var flest søstre som stilte opp, så var det også fleire brødre som var med. Alle sammen var med og gjorde ein fantastisk innsats.

Denne helga har vore med på å styrke det gode samholdet i logene, men har også fått logene til å bli "litt meir sett" i lokalsamfunnet. Logene gjekk tilsammen 705 rundar, dvs dei gjekk over 28 mil. Totalt i stafetten blei det gått ca 60.000 rundar av ca 1200 personer, dvs 2.400 mil. Det er meir enn halvparten rundt jorda.

Fantastisk!

Stemningen var på topp, fine arrangement både med musikk og auksjon, samt ulike loddsalg underveis. Lørdagskvelden blei avslutta med ein rørande lys seremoni. 

Kor mykje pengar Kreftforeningen fekk inn på dette arrangementet er ikkje klart enda, men det kom inn store beløp som vil gå øremerka til forskning.

Tusen takk til alle som var med. "Stafett for livet" blir arrangert fleire steder i Norge, og vi gir gjerne stafettpinnen vidare.

Flott arrangement.