Klikk for større bilde
Veteran Tove Hefte sammen OM Trine Lernæs

Eks OM Tove Hefte ble innviet i Loge nr .20 Märtha, hun meldte så overgang til Loge nr. 99 Nidelven da denne ble instituert i 1995. Eks OM Tove Hefte var også med og startet Leir nr. 9 Trondheimen. Hun har hatt en rekke verv både i Leir og Loge og det er derfor svært mange logesøstere som har et nært forhold til søster Tove Hefte. Det var derfor mange gjester til stede i logesalen for å hedre en avholdt logesøster.

Str. Eks Deputert Stor Sire Britta Almaas sto for den høytidelige tildelingen som ble gjennomført på en verdig og flott måte. Under seremonien fikk vi høre nydelig musikk, bl.a. etter Veteranens eget ønske.

Søstermåltidet besto av nydelig roastbiff med tapaspoteter og salat. Til ære for veteranen var hver kuvert pyntet med et sjokoladehjerte. 
 

Klikk for større bilde
Veteranen, Eks OM Tove Hefte, har fortsatt ordet i sin makt og underholdt i sin tale med gode minner fra et langt logeliv.

Talelisten var lang, og først ute var OM Trine Lernæs. Hun gratulerte Str Tove Hefte med 40 års tjeneste i Odd Fellow Ordenen, og vektla hennes gode humør, store kunnskap om logen og hennes alltid like store velvillighet.
Hovedmatriark Mathea Midsand hilste fra Leir nr. 9 Trondheimen og Storrepresentant Tove Hønstad hilste fra Loge nr. 20 Märtha. Veteranens fadderbarn og Storrepresentant i loge nr. 99 Nidelven, Kirsti Kviteng, holdt så en flott tale til kveldens Veteran. Det ble hilst fra Veteranens to andre fadderbarn, str. Lisbeth Arntsen og str. Gina Onsrud. Det ble også overbrakt blomster og hilsninger fra distriktets andre loger.

Etter avsunget logesang tok veteranen selv ordet og takket for en flott seremoni og en flott kveld. Latteren satt løst rundt bordet mens veteranen selv fortalte om gode og morsomme loge-opplevelser gjennom 40 år.

Kvelden ble avsluttet med kaffe og kaker i salongen.