Selvfølgelig har selgerne spesiell «uniform» :
Hvit genser med de 3 lenker, vest med
reklame-tekst foran og bak « Odd Fellow - Vi
støtter SOS-barnebyer », Rødt halstørkle, og
på hodet Stråhatt med tekst-strimmel "Odd
Fellow støtter SOS-barnebyer"

og denne nevnden har i mange år arbeidet aktivt for å skaffe midler til gode formål innen SOS Barnebyer.

Nevnden aktiviserer mange av brødrene i vår loge og selger ballonger langs ruten for barnetoget i Sandefjord.

16. mai får vi låne et tilfluktsrom om formiddagen, til å blåse opp ballongene med Helium-gass samt knytte snor på Ballongene som så blir tredd inn på Lagerstokker. Da må man si at de ca. 17 arbeidende brødre har en skikkelig gemyttlig stund, og ikke minst de ca. 16 om ettermiddagen som har som oppgave å montere ballongene på spesielle stativer og som da på salgsdagen, plasseres i beslag på de røde Salgs-kjerrene.

Våre rundt 20 selgere fordeler seg 17. mai på 12 forskjellige poster og salget går raskt unna. Derfor kommer brødrene glade tilbake til basen, og sier: « Dette var jamen Gøy ! «

I år var det en kuriositet da en bror hadde fått kona si til hjelp som selger. Ballongene gikk som en røyk ! I fjor fikk vi ødelagt en del av salget med regnvær, men i år hadde vi supervær så overskuddet resulterte i et netto resultat på kr. 77 700,- Vi er selvfølgelig glad for at innsatsen denne gang kunne gi et slikt beløp. Avhengig av været må man alltid vurdere værmeldingen på en nøktern måte, ellers kan fortjenesten bli minimal.