Klikk for større bilde

Chartermedlemmene til Loge nr. 19 Thule er, Karl Rikertsen, Jens Dragøy, Erling Svendsen, Astrup Holm, Ole J. Aune og Harald Gustavsen. Dessverre var to av gravstedene ikke å finne.

I tillegg ble det lagt ned 3 roser på graven til Logen sin første OM Gudleik A. Devold, en mann som blir beskrevet som svært myndig. Om Jann Amundsen fortale historier om personene ved deres gravsted, og takket dem for det arbeidet de hadde gjort for Ordenen i Tromsø. 

Klikk for større bilde
OM Jann Amundsen overleverte sjekken som ble mottatt av Gunn Zakariassen

Etter seremonien ved gravstedene reiste Brødrene ned til Logens lokaler i Storgata 118 i Tromsø sentrum. Her ble det gitt kroner 75.000,- til Solbakken Barne- ungdom- og familiesenter. OM Jann Amundsen overleverte sjekken som ble mottatt av Gunn Zakariassen, daglig leder for senteret. Senteret er delt inn i 3 avdelinger, og hver avdelingsleder fortalte kort om deres arbeid. En som jobber med barn i aldersgruppen 0-12 år. En avdeling for ungdom 12-18 år samt en familie instutisjon som jobber enten direkte opp mot familier hjemme eller som har dem boende hos seg over en periode. Dette er barn og ungdom som er kommet i under barnevernet, og enten trenger fosterhjem eller omplassering for en periode. Selv om det er statelig drevet, er det ikke økonomi til å gjøre det lille ekstra for disse barna og ungdommene, og som Zakariassen sa: ”dette er opplevelsesfattige barn og ungdom. Vi er nå i en prosess med å kjøpe inn en båt, og disse pengene skal gå til fritidsutstyr som vil komme disse barna og ungdommene til stor glede”.

Loge Thule er stolte over å kunne leve opp til Ordenes Budord, og gleder seg til å se resultatet av gaven.

I tillegg til den markeringen som var på selve gebursdagen for Logen, blir det en Gallafeiring i begynnelsen av september.