Klikk for større bilde

til operaforestilling og hyggelig samvær.

I år hadde nærmere 100 deltakere fra logene i Kristiansund (60) og Trondheim (40) gleden av å overvære operaen Faust, en opera i tre akter med musikk av Charles Gunoud (1818-1893).

Dette er fjerde gang man arrangerer operasamling i Kristiansund, bare avbrutt av fjoråret da man grunnet oppussing av lokaliteter ikke arrangerte opera.

Etter en flott forestilling, var det tradisjonell samling i Kristiansundslogenes festsal, og menyen var selvfølgelig den samme som den har vært hvert år, avkokt klippfisk med tilbehør (gulrotstuing og bacon). Hva annet kan man servere i «klippfiskbyen» Kristiansund. All ære til alle som deltok i servering og underholdning, og 100 feststemte deltakere fikk servert både tilstrekkelig og varm mat.

Underholdningen (i tillegg til taffel- og dansemusikk) var det gjestene fra loge Nidaros som hadde ansvaret for denne gang, og ”Nidaros blandede guttekor” fremførte både innøvde sanger, og sanger på oppfordring med stor sikkerhet og entusiasme, dog naturlig nok på et annet plan enn det vi opplevde i operaen.

OM Magne Grav og brr. i loge Rune takker OM Paul Tore Hulsund og «reiseleder» Eks OM Arnfinn Jørgensen i spissen for gjestene for et meget hyggelig samvær som varte langt ut over kvelden og inn i den nye dagen.

Her finner du informasjon om tidligere operasamlinger
http://www.oddfellow.no/category.php?categoryID=3710
 

Klikk for større bilde
Eks HP i leir Ambolten Reidar Halvorsen med frue, Birgith Pettersen Berg
Klikk for større bilde
Eks OM Arnfinn Jørgensen med fru Liv var reiseledere
Klikk for større bilde
Det var også sang ved bordet, som seg hør og bør på en samling for Odd Fellow
Klikk for større bildeOM i loge Rune Magne Grav (og fru Kari) ønsket alle velkommen  
OM i loge Nidaros Tore Hulsund (og fru Wenche) takket for velkomsten
Klikk for større bilde
”Nidaros blandede guttekor” i full utfoldelse
 
UM i loge Rune John Helge Stensønes og hans frue Sissel hadde hovedansvar for festmåltidet