Hans Petter Schjelderup og Overmester Terje
Nilsen fra loge nr. 118 Tore Hund

Rundt 100 brødre og gjester var tilstede.

I forbindelse med jubileet ble det besluttet at loge nr. 118 Tore Hund ønsket å gi en gave til et veldedig formål. Valget falt på Hans Petter Schjelderup og organisasjonen Children’s Burn Care Foundation Ethiopia som da ville motta kr. 10.000,- fra loge nr. 118 Tore Hund.

Odd Fellow har som budord "Å hjelpe de trengende og oppdra de foreldreløse" og mener med dette at Schjelderups engasjement for brannskadde barn er midt i blinken for Logens utadvendte arbeid og at det har betydning at organisasjonen har sitt utspring lokalt.

Hans Petter Schjelderup som tidligere hadde presentert organisasjonen for loge nr. 118 Tore Hund var nylig invitert hvor han ble overrakt pengegaven. Han setter stor pris på engasjementet fra loge nr. 118 Tore Hund og sier at en slik sum er nok til å finansiere 2 sengeposter i Etiopia et helt år.

Loge nr. 118 Tore Hund ble stiftet i 1988 og har i dag 95 medlemmer.

Odd Fellow Ordenen i Norge med over 23.300 medlemmer har over de siste 2 år samlet inn midler slik at det er mulig å bygge en SOS barneby i Ngabu i Malawi. I denne landssaken ble det samlet inn ca. 25 millioner kroner.

Les mer om Children’s Burn Care Foundation på: www.childrensburncare.com