Tradisjonen tro ble vår gave til et sosialt formål levert til barnehjemmet CAM-Polop som er vårt sosiale prosjekt. For å lette styrets arbeid, er det nå nedsatt en sosialgruppe som skal ta hånd om vårt forhold til barnehjemmet. Denne består av str. Eks sekretær Anne-Grethe Nyquist leder, bror Eks leder Trygve Romsloe og str. Eks leder Bodil Maria Berg.

Vårens gave på 500 euro ble omsatt i nytt kjøleskap og nytt sengetøy. I tillegg hadde vi fått pengegaver fra logesøsken, venner og bekjente slik at vi kunne kjøpe madrassbeskyttere, kjøkkenhåndklær, badehåndklær, kjøkkenglass, plastbokser etc. som de hadde ønsket seg. Gavene ble mottatt med stor glede og takknemlighet.

Søster Aasta Barkved Støylen fra Rebekkaloge nr. 22 Noomi hadde samlet inn kr. 10.000,- blant venner og bekjente i Norge. Hun og hennes mann brukte disse pengene til innkjøp av en oppskjærmaskin for pålegg og kjøtt som har stått på barnehjemmets ønskeliste lenge.

Vår høstsesong i Odd Fellow Gruppen Costa Blanca starter opp 27.september og fortsetter 18. oktober, 8. november og 22. november. Vi minner om at alle logesøsken er hjertelig velkommen til våre møter om dere på Den Hvite Kysten for kortere eller lengre tid.