I år som i fjor var det vår Høstmarkedskomitee som hadde planlagt og som tok seg av dette arrangementet. De har arbeidet godt siden tidlig i sommer, og gjennom hele høsten oppfordret søstrene til å bidra til markedet.

Det var et flott skue som møtte oss da vi kom til vårt Ordenshus lørdag 18. oktober.  I første etage ble vi møtt av  boder fylt med herligste syltetøy, geleer og marmelader, alt laget av det naturen gir oss. Det var også en liten bod der det ble solgt hjemmestøpte lys i nydelige små kopper. En bod med brukte bøker var også å finne nede i første etage.

Oppe i salongen var det boder med hjemmebakte julekaker, formkaker, fyrstekaker, brente mandler, det var vel ikke den ting som manglet.

Baren var forvandlet til et sildebord med silderetter i flotte krukker.
Sist men ikke minst med en fargerik bod med alt du kan tenke deg av håndarbeid, fra sokker i alle farger, hatter, votter osv.
OM Agnes Hovind åpnet Høstmarkedet med å ønsket alle gjester og egne søstre velkommen. Hun fortalte om vårt utadrettede sosiale arbeid i distriktet og om hvilke organisasjoner vi hadde hjulpet tidligere. Søster UM Astrid Skogmo orienterte om dagens program.

Etter ca. 2 timer var det meste av varer solgt.

Spisesalen var forandret til en kafè, hvor vi hadde salg av kaffe og kaker, samt karbonadesmørbrød.

I år som i fjor hadde vi konvoluttlotteri, som var meget vellykket.  Videre hadde vi åresalg  med flotte gevinster som søstrene hadde gitt.  Siden vi startet våre møter i høst ar vi hatt et gjennomgangslotteri som også ble trukket denne formiddagen, med mange flotte premier, deriblant to flotte reisegavekort og et hjemmelaget nissepar. Det var mange fornøyde vinnere. Det var hele 140 – 150 gjester/søstre som var innom oss fra kl. 12.00 – 15.00.

Alt i alt ble det et vellykket Høstmarked som kom ut med ca. 65.000.-.
Vi takker alle våre gjester og våre søstre, som bidro til at det hele ble så vellykket, slik at vi kan yte en stor sum til vårt utadrettede arbeid.
Vil gir stor honnør til komiteen med vår UM Astrid Skogmo i spissen, som også i år våget å tenke nytt, og gjennomføringen som ble så bra.

Stor takk til dere alle.