Dette er et arrangement som er spesielt rettet mot brukere og hjelpere ved byens mange institusjoner, og ment som et hyggelig avbrekk i deres hverdag. Gjestene gleder seg stort til denne festen og bestiller plass i god tid i forvegen.


Nils Erik Møller

Color Line Stadion låner velvillig ut en av de store salene til dette gode formålet, og en egen komite fra logen, godt hjulpet av noen av de ansatte ved Color Line, sørger for at alle bordene blir satt på plass og fint dekket. Tohundre gjester var påmeldt til årets arrangement, og søstrene i St. Veronika stilte med hele 31 fat med smørbrød, 28 deilige, hjemmebakte kaker og 350 gevinster til kveldens utlodning. Logebror Nils Erik Møller underholdt med god taffelmusikk, slik han gjør hvert eneste år.


Mange gode smørbrød

Klokka 18.00 åpnet dørene og gjestene strømmet inn i salen, der leder i komiteen Oddrun Storhaug, kunne ønske alle hjertelig velkommen til bords. Etter en stund dukket det opp to populære karer fra Aafk, Fredrik Carlsen og Mostafa Abdellaoue. De hadde med seg Aafkbilder, som de signerte og delte ut til alle som ville ha.  Der var mange ivrige Aafk-tilhengere blant gjestene, så køen foran de to spillerne var endeløs ei stund. Da alle hadde sikret seg et Aafk-bilde, kunne søstrene starte med loddsalget. Det store gevinstbordet fristet nok mange, for loddene gikk unna i et forrykende tempo, og det gikk ikke lange tiden før alle blokkene var utsolgt. Smørbrødfata var på det nærmeste tømt, og disse ble ryddet unna og to store kake-bord ble dekket.


Carlsen og “Mos” signerte Aafk-bilder i stort
tempo.

Nå nærmet kvelden seg slutten og Oddrun Storhaug kunne annonsere at loddtrekningen skulle begynne. Mange glade vinnere rakte hånden i været etter hvert som vinnertallene ble lest opp, og spennende pakker ble delt ut.

Siste post på programmet var dans. Nils Erik Møller spilte opp, og flere par våget seg ut på dansegolvet. Men klokka gikk så altfor fort, og selv om mange hadde lyst til å danse flere danser, så var tiden nå kommet til å takke for denne gang. Nok en Hyggekveld var over og Oddrun Storhaug kunne takke, både komiteen og alle søstrene i St. Veronika for et vel gjennomført arrangement.


Kirsten Grimstad, Inger Fugelseth, leder Oddrun Storhaug og Kari
Sandnes. Karin Aakre var ikke til stede da bildet ble tatt.