Turen gikk med fly via København hvor vi hadde 2 flotte dager. Her var det lagt opp til fine restaurant besøk og god mulighet til å utforske København sammen med gode venner. Turen var godt planlagt og styrt av Storrepresentant Arne Bjelland og Skattmester Geirulf Larsen.

Lørdag 2. april gikk turen videre med buss til Odense. Her tilsluttet 7 nye brødre seg til vennegjengen. Disse hadde tatt turen med båt via Hirtshals.

2. april var H. C. Andresen sin fødselsdag (f: 2. april 1805) som skulle feires med Forårsfest i logehuset på Nonnebakken. Før kveldens fest hadde våre dansker logebrødre arrangert en omvisning i H. C. Andersen Museet. Dette ble en fantastisk opplevelse med innlagte skuespill fra mange av H.C. Andersen sine eventyr.

Om kvelden ble det Forårsfest i Logehuset på Nonnebakken. Festen startet med logemøte i logesalen hvor det var sang og et lite skuespill. Deretter ble det festmåltid etterfulgt av dans. En stor takk til vår venneloge nr 68 H. C. Andersen for en innholdsrik og kjekk dag.

3.april gikk turen tilbake til Stavanger med hyggelige minner og en meget vellykket vennetur for brødre og ledsagere.