​Redningsskøyta Bent R. Rasmussen

Marvika i Kristiansand er en litt gjemt perle.   Siden Sjøforsvaret la ned sin virksomhet, har området blitt åpnet for befolkningen og det er et fantastisk turområde rett utenfor sentrum.

Redningsselskapets aktiviteter ligger akkurat her og det er her de frivillige mannskapene som bemanner redningsskøyta Bendt R. Rasmussen har sitt tilhold når skøyta ikke er ute på oppdrag. Det er her de ligger i beredskap.

Alle logene i Kristiansand har jobbet aktivt med Landssaken 2016-2019 helt siden det ble kunngjort at Redningsselskapet var vår partner i Landssaken.  Med stor iver og entusiasme har Kristiansandslogene hatt fokus på å bidra til Landsaksjonen og å profilere Odd Fellow Ordenen i Kristiansand.  Og med god hjelp av Halvor Rismyr i Redningsselskapet, har de lagt opp et fantastisk program for denne dagen.

Lørdag 26. august var det rigget til Åpen Dag i Marvika. Det var aktivitetstårn i vannet, det var omvisning på Redningsskøyta, det var kajakker til utlåns, det var trøbåter på vannet og det var kafe med salg av godsaker.

Hennig Olsen Iskrem hadde gitt oss iskrem,  «Bageren i Byen»  hadde gitt oss boller både med og uten rosiner,  det var hamburger, pølser, vafler, kaffe, saft og frukt som ble solgt.    Og det var lotteri.

Ikke en dråpe regn, barn og voksne koste seg i Marvika.  Salget gikk strålende – både hva gjaldt føde og lodder.   Og trekningen på gevinstene ble spennende.  Hele 10 iskaker donert av Norges beste iskremfabrikk og hovedgevinsten – en kajakk.  

En stor takk til alle som var med for å få dette arrangementet til.  En kjempeflott jobb av alle frivillige i Redningsselskapet,  en glimrende konfransier Frank og takk til alle som kom å delta en fin dag med oss.

Økonomisk resultat -  netto overskudd rett under kroner 35.000.- som går til Landsaksjonen.  Bare ett ord å skrive:    Fantastisk.


Flyvende kajakk

Gøy med vann og tårn

Konferansier

Marvika

Positive frivillige RS-folk

Vinner av hovedgevinsten