Klikk for større bilde
Fra venstre; DSS, Hans Landås distrikt 3, seksjonssjef i Kreftforeningen Grace Gjuvsland, styreleder Odd Fellow Sam Prosjekt Arne Rogde

Krafttak mot kreft er Kreftforeningen sin årlige bøsseaksjon.
I Bergen ble årets aksjon avrundet med en tilstelning i det nye Parkbygget på Haukeland Universitetssykehus. Leder av Odd Fellow Sam Prosjekt, Arne Rogde, sammen med DSS Hans J. Landås kunne overlevere gaven på kr 50.000,- fra Odd Fellow Sam Prosjekt.

Årets aksjon har samlet inn penger til forskning på kreftformer som få overlever. På landsplan er det til nå samlet inn ca. 16 millioner kroner.
Kreftforskningen har kommet langt og i dag overlever 2 av 3 som får kreft, mens det for 50 år siden kun var 1 av 3 som overlevde. Det betyr at overlevelsen nå er dobbelt så høy og at forskning nytter.

Enhetsleder Netteland roste servitørene i Sam prosjekt for arbeidet som de utfører og de var dypt savnet de dagene de ikke er til stede. Kreftforeningen takket for gaven og fortalte at de med dette hadde oppnådd målet for Bergen som var 2,5 mill.

Klikk for større bilde
På bildet ser vi representanter for Haukeland Universitetssykehus, Kreftforeningen, Rebekka og Odd Fellow logene i forbindelse med overrekkelsen av gaven.