Hvert år arrangerer vi en velgjørenhetsfest, og forrige års ball ga et overskudd på over € 3.300 til velgjørende formål i Fuengirola.  Vi fikk  mulighet til å gi 10 familier matvarer for €100 hver.
Nytt av året var å få delta i organisasjonen ASPI  i Malaga ved deres månedlige utdeling  til et 40-talls familier.

Vi har også i år støttet Funsocial i Fuengirola ved å kjøpe inn 4 spesialtilpassede bord for handicappede. 

I år inviterer Odd Fellow Logen i Fuengirola til årets velgjørenhetsball lørdag den 18. november kl 18.00 på Hotel Hacienda Puerto del Sol, Mijasveien 4 km.

Denne festen er åpen for alle, og koster € 55,- for 3-retters supe innklusiv drikke. Det blir musikk med dansemulighet, og annen underholdning.

Det blir også arrangert lotteri hvor all inntekt går til velgjørenhetsformål, takket være at gevinstene er gitt av sponsorer og medlemmer.

Da vi vil at overskuddet skal bli størst mulig, er vi hele tiden på jakt etter nye sponsorer som kan gi en gevinst, enten i form av gavekort, eller ting som kan være en passende gevinst i lotteriet.  Alle tilskudd er velkomne, og husk at alt overskudd, både av festmåltidet og lotteriet går direkte ut igjen til velgjørende formål i nærområdet.

Vi vil gjerne få lov til å kontakte deg igjen når dagen for festen nærmer seg, og håper at du da kan hjelpe oss med å få størst mulig overskudd til velgjørende formål.
Takk for din hjelp!

Kontakt: Brian Jensen, email: bjensen@jensen-localization.com, tfno.: 620178563

Les artikkel i det danske OF-blad om logen på Costa del Sol.