Elias-båtene var veldig populære

Der lagde vi kafe og solgte deilige kaker og sveler, kaffe, saft og frukt. Vi hadde “katta i sekken”-lodd, solgte pins og popcorn.

Det var mye jobb å sette opp alle bord og stoler til kafeen, slå opp telt og rollups, blåse ballonger og henge opp plakater, men søstrene stilte villig opp og fikk alt på stell før arrangementet åpnet. I tillegg hadde de bakt alle kakene i kafeen og gitt inn gevinster til loddsalget.  

Odd Fellow-flagget ble heist, og  Rollupsen med bildet av Redningsskøyta ble satt opp. Vi har fått laget vårt eget banner med Loge nr. 6, St. Veronika, som ble hengt opp, godt synlig, på gjerdet rundt plassen.

Arrangementet ble godt besøkt, til tross for at det akkurat denne lørdagen, var masse andre aktiviteter rundt om i Ålesund. Kafeen ble en hyggelig møteplass der folk kunne sitte i fred og ro og nyte en god kopp kaffe. “Katta i sekken” lodda gikk unna, og mange gevinster ble overlevert til heldige vinnere. Ved kaikanten rett nedenfor plassen, stilte Redningsselskapet med de populære Eliasbåtene, som ungene fikk kjøre helt gratis, og ved kaia lå også redningsskøyta “Idar Ulstein” og hadde åpen båt.

Det ble en veldig trivelig lørdag, der St. Veronika fikk vist frem både egen loge, profilert Odd Fellow og skapte blest om landssaken.  Til tross for mye jobbing, så hadde logesøstrene det alle tiders, samtidig som arrangementet ga et pent overskudd til inntekt for Landssaken.


Telt fikk vi låne av Redningsselskapet

Søstrene fikk masse skryt for gode
kaker og sveler

Salg av pins

Odd Fellow-flagget vaier over
Dronning Sonjas plass

Rollupsen var godt synlig

DSS Liv Tefre og Søster Elisabeth
F.Ness foran vårt flotte, nye loge
banner.